“Контролери” з Москви заблокували акаунт українця за фото ножа, яке їх налякало

Дата: 05.03.2015
Автор:

Цим фото "ЛайфНьюз" вчергове налякав росіян страшними "правосєкамі"

Радник міністра МВС України Антон Геращенко заявив, що  ініціюватиме звернення Верховної Ради до адміністрації “Фейсбуку” та інших ІТ-сервісів, які координують свою роботу в Україні через офіси в Москві – з пропозицією перенести управління до Києва, Варшави, Праги чи Берліна.

Причиною цьому слугувало тимчасове блокування акаунту на “Фейсбуці” Бориса Філатова, “правої руки” губернатора Дніпропетровщини, який виклав на своїй сторінці фото сувенірного ножа, подарованого йому Дмитром Ярошем. Кремлівський “ЛайфНьюз” одразу розтиражував це фото і перелякано повідомив росіянам, що лідер “запрєщьонного” в Росії “Правого сектора” вручив не простого ножа: “Подарок журналисту и депутату Филатову носит явный националистический колорит: на одной стороне лезвия выгравирована символика экстремистской организации, на ножнах — пожелание использовать клинок против «москалей». Качество фотографии не позволяет с уверенностью воспроизвести первую строчку надписи на ножнах клинка, похожего на охотничий разделочный нож. Однако вторая часть нецензурного обращения читается отчетливо: «Стали вам поперек горла, москали смердячие». Грозные слова перекликаются с известным кличем украинских националистов”.

Натомість, Антон Геращенко назвав блокування акаунта з-за фото ножа “маразмом” і пообіцяв раз і назавжди здихатися опіки Москви над соцмережами в Україні.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру