Цьогорічними вшануваннями холодноярських повстанців опікуватимуться і полк “Азов” та ДУК “Правий сектор”

Дата: 04.03.2015
Автор:

Робоча група від організаторів фестивалю «Холодний Яр» побувала на Черкащині в Чигиринському районі, де щороку проходить вшанування воїнів, полеглих у Визвольній боротьбі за Українську державність у 1917 – 1920 роках.

У огляді місця проведення вшанувань зокрема взяли участь президент Історичного клубу «Холодний Яр» Роман Коваль, депутат-«азовець» Олег Петренко, старшина «ДУК Правий Сектор» Арсеній Білодуб та інші, – повідомляє прес-служба полку “Азов”.

Нагадаємо, що 25-26 квітня цього року відбудуться 20-ті, ювілейні вшанування бійців за волю України. Заплановано візит до могил героїв, освячення зброї на берегах Гайдамацького ставу, урочисте прийняття охочих вступити до лав добровольчих полків і батальйонів, проведення Фестивалів вояцької пісні та документального кіно про Визвольну війну 2014 – 2015 років та інші заходи.

Історичний клуб “Холодний Яр”, полк “Азов” та ДУК “Правий сектор” закликають усі вояцькі формації та всі патріотичні середовища долучитись до цьогорічних меморіальних заходів.

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру