У Харкові затримали організаторів вибуху під час мирної ходи в пам’ять про загиблих на Майдані і в АТО

Дата: 27.02.2015
Автор:

“У Харкові затримані особи, які безпосередньо організували терористичний акт, в результаті якого загинуло четверо харків’ян, у тому числі підліток у віці 15 років і юнак 18 років”, – написав  радник голови МВС України Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, троє безпосередніх організаторів і виконавців терористичного акту, затримані у відповідності зі ст. 208 КПК на три доби, а в п’ятницю вранці слідчий СБУ проситиме суд відправити їх під арешт.

“По соціальних мережах розганяють неправдиву інформацію про те, що нібито цих негідників збираються випустити або обміняти на наших військовополонених.Інші пишуть, що спіймали не реальних злочинців, а “стрілочників”, – пише антон Геращенко. - Знаючи об’єктивну інформацію у цій справі, повідомляю наступне:
1. Затримані особи, які безпосередньо організували і реалізували цей кривавий терористичний акт.
2. Троє осіб, які є безпосередніми організаторами і виконавцями терористичного акту, затримані у відповідності зі ст. 208 КПК на троє діб, слідчий СБУ проситиме суд розмістити їх під арешт.
3. Я, як народний депутат, відповідально заявляю про те, що я, разом з іншими розсудливими депутатами, буду домагатися того, щоб особи, які вчинили терористичні акти, що спричинили загибель українців, не підлягали обміну на наших військовополонених ні за яких умов!
Для цього найближчим часом мною буде розроблений і внесений проект постанови Верховної Ради про заборону обміну терористів, які вчинили вбивчі терористичні акти.
Також вважаю, що судді у справах про терористичні вбивства повинні виносити максимально можливі жорсткі вироки – довічне позбавлення волі для тих, хто не буде застрелений при затриманні.
Інакше ми не зупинимо потік терористичних вбивств ніколи!”

Як відомо, 22 лютого під час мирної ходи в центрі Харкова стався вибух, в результаті якого загинули четверо людей, одинадцять отримали поранення.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру