Українські партизани оголосили полювання на ватажка “ДНР” Захарченка і натякнули на ліквідацію “Мотороли”

Дата: 17.02.2015
Автор:

Українські партизани із загону “Тіні” заявили, що продовжують полювання на ватажка бойовиків “ДНР” Олександра Захарченко, який вже мріє “окупувати Харків”. Про це повідомляє командир партизанського загону “Тіні” Олександр Гладкий.

“Захарченко раніше хотів йти на північ Донецької області. Його теж там чекали “свої” люди. Але після знищення донецькими партизанами основних ватажків і фінансистів людей Захарченко, там його вже ніхто не чекає. Зібрався тепер до Харкова? Донецькі партизани займуться людьми Захарченко і в Харкові”, – написав він.

Командир українського партизанського загону "Тіні" Олександр Гладкий

“Захарка, а Моторолка вижив, чи його не було в машині на блокпосту?” – натякнув на ліквідацію іншого відомого терориста Гладкий. Також партизан передав терористові, що під того “вже взяли “Ремінгтон”, раз СВД підвела” – тим самим нагадуючи про постріл українського снайпера, яким був убитий особистий охоронець Захарченка – тієї миті, коли сам Захарченко давав російському телеканалу брехливе інтерв’ю про “взяття” Вуглегірська. Тоді партизанський загін “Тіні” повідомив, що це зробив їхній снайпер, пожалівшись на неточність радянської гвинтівки СВД. Тепер мають “Ремінгтон”, точність якої знає увесь світ…

Джерело: Українські Новини

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру