Сепаратисти і росіяни розпочали “розслідування” обставин того, як злетіли у повітря їхні склади з боєприпасами у Донецьку

Дата: 11.02.2015
Автор:

Вибух було видно не тільки усьому Донецьку, а й у сусідніх містах окупованої ворогом території Донбасу

Тільки на третій день після вибуху в Донецьку складів з боєприпасами, терористи нарешті частково оговталися і розпочали власне “розслідування” вибуху, який трапився ще ввечері у неділю, 8 лютого на Донецькому казенному заводі хімічних виробів, де в порушення усіх вимог техніки безпеки  бандити зберігали військові боєприпаси.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук.

Так зване “Міністерство держбезпеки ДНР” і “військова поліція ДНР” приступили до “розслідування” вибухів на Донецькому казенному заводі хімічних виробів (ДКЗХВ), який трапився ввечері 8 лютого. На місці події йде збір “речових доказів”,
— написав Тимчук.

Інформатори ІС також зафіксували прибуття на місце вибухів групи російських військових фахівців, які пересуваються на двох джипах у супроводі БТР-80.

Нагадаємо, 8 лютого у Донецьку пролунав потужний вибух. Він прогримів на окраїні міста. Вибухова хвиля повибивала шибки в домах в радіусі п’яти кілометрів від епіцентру. За інформацією лідера “Правого сектора” Дмитра Яроша, вибухом знищило 20 російських установок “Град” та 30 машин з боєкомплектами, а також до 200 бойовиків.

Пізніше терористи розповіли, що вечірній вибух у Донецьку — результат влучання українською артилерією у Донецький казенний завод хімвиробів.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру