“Українські отамани” здобули третю поспіль блискучу перемогу

Дата: 01.02.2015
Автор:

Після двох домашніх перемог українська команда виграла і на виїзді. У п’яти нелегких поєдинках українські боксери тричі виходили переможцями.

В китайському Санья “Українські Отамани” перемогли з загальним рахунком 3-2 команду “Китайські Дракони”, здобувши третю перемогу поспіль у сезоні-2014/15 Світової серії боксу.

Після двох домашніх успіхів у поєдинках з командами з Мексики і Великобританії українці вирушили в Китай, щоб пройти там справжнє випробування з одним з фаворитів своєї групи. Завдяки вдалим боям легіонерів Хасанбоя Дусматова (категорія до 49 кг) і Хоршида Норматова (до 75 кг), а також важковаговику Денисові Пояциці, який нокаутував свого суперника, “Отамани” відсвяткували важливу в турнірному значенні перемогу.

Додамо, що наступний матч “Українські Отамани” проведуть 6 лютого в Києві проти “Марокканських Левів”. А надпринципова дуель «отаманів» з «Командою Росії» має відбутися 20 лютого в рамках шостого туру. Директор Федерації боксу Росії Євгеній Судаков повідомив, що вона пройде в Ростові-на-Дону. До речі, у останньому поєдинку росіяни були буквально розмазані по рингу кубинцями: “Кубинські приборкувачі” перемогли “Команду Росії” з рахунком 5:0.

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру