“Мир проростає тільки на могилах ворогів!” – впевнений відомий український художник

Дата: 10.01.2015
Автор:

Автор серії постерів Андрій Приймаченко, який створив український “маніфест”, виклав до Мережі нову серію плакатів, інформує ТСН. 

“Бажаю всім нам насамперед довгоочікуваного, міцного миру. Миру вам, щастя, добра! З Новим роком, Україно!” – побажав українцям президент Петро Порошенко у новорічну ніч. “Але ми маємо зрозуміти: мир сам по собі не приходить. Мир, як і добробут, є наслідком важкої праці. Праці не тільки фізичної, а й моральної. Праці над внутрішнім та зовнішнім світом. У нашому випадку мир можливий тільки після української перемоги. І ми уже не можемо дозволити собі бути такими, як раніше: простакуватими, наївно добродушними до чужих та цинічно злими до своїх. Бо за це заплатили надто високу ціну: офіцери “Альфи” під Слов’янськом, солдати під Волновахою, десантники у тому злощасному ІЛ-76 та сотні інших українських воїнів. Головний урок Майдану – тепер усе залежить тільки від нас самих”, – зауважив у Facebook Приймаченко. 

За його словами, головне послання серії “Миру мир”: мир настає тільки після перемоги. Автор плакатів розповів, що придумав серію у новорічну ніч. Ілюстрації до плакатів виконав Олександр Ком’яхов. Особливістю цієї серії є те, що на кожному постері є зображення зброї із гілкою оливи, яка символізує мир.

www.pohlyad.com

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру