На Донбасі – бої між сепаратистами “ДНР” та “ЛНР” і найманцями та військовими з Росії

Дата: 05.01.2015
Автор:

У Луганську обстріляли позиції російських військ. Жертвою обстрілу стали відразу 6 осіб, а ще 18 отримали поранення. Про це розповів на своїй сторінці в Facebook  один із членів  партизанського руху на  Донбасі, повідомляють Патріоти України.

Як з’ясувалося, по 7-му загону спеціального призначення ВВ МВС РФ стріляли не українські партизани, а нібито союзні “Луганської народній республіці” бойовики козацького “отамана” зі Стаханова Павла Дрьомова. Про це блогер Johan Karlsen повідомляє на своїй сторінці в Facebook.

Водночас, як стало відомо від осіб із зони АТО, на ватажка російських терористів Моторолу почали полювання представники «ДНР». За інсайдерською інформацією, в останні дні бандит Моторола конфліктував з кількома лідерами бандформування «ДНР», пише informator.su, передають Патріоти України.

Після цього «Моторола» почав переховуватися, а в його квартирі поставили охорону. Інформацію про це підтверджується на сепаратистських ресурсах. Звістки про те, що Моторолу вбили, терористи покищо спростовують.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру