СБУ провела серію арештів – причому навіть на територіях, контрольованих бойовиками

Дата: 13.12.2014
Автор:

Українські спецслужби продовжують здійснювали контртерористичні заходи на звільнених територіях. Днями співробітники СБУ знову затримали кількох диверсантів.

Так, на Луганщині оперативна група виявила колишнього працівника Державної служби з надзвичайних ситуацій України, який працював на так звану «ЛНР» – проведено спецоперацію з його захоплення на території, контрольованій терористами.

У Попасній Луганської області СБУ затримала інформатора терористів, який за фінансову винагороду інформував бойовиків про  розташування і стан укріплень блокпостів сил АТО та коригував обстріли українських позицій біля Попасної з важкої артилерії та БМ-21 «Град».

Ще двох терористів затримано в Красноармійську. Вони збирали відомості про дислокацію та переміщення сил АТО, формували за завданням бойовиків списки проукраїнських активістів. Інформатори не встигли передати списки представникам «ДНР» – їх затримала СБУ. Наразі тривають процесуальні дії з документування їхньої протиправної діяльності. На злочинців чекає тюрма…

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру