Командир “Азову” припрошує терористів почастіше влазити у м’ясорубку Донецького аеропорту

Дата: 12.12.2014
Автор:

Командир полку “Азов” Андрій Білецький вважає, що аеропорт донецька є стратегічним місцем для сил АТО, тому що терористи несуть великі втрати, нападаючи на нього.

“Те, що наші військові його утримують – ци питання зрозуміле. Він потрібен нам просто як така м’ясорубка, в якій ми зараз перемелюємо сили сепаратистів. Вони атакують, вони несуть значно більші втрати, ніж ми: в бронетехніці, в живій силі. І, відповідно, для української сторони зараз утримання аеропорту – це надвигідна тема”, – сказав командир полку “Азов” в ефірі телеканалу новин “24”.

Інша справа – навіщо він сепаратистам? Тому що як інфраструктурне утворення він уже з себе нічого не уявляє. Значно простіше за допомогою стройбата Росії побудувати десь нове летовище, наприклад, між Донецьком і Сніжним,
- зазначив Білецький.

На його думку, терористи продовжують атаки на аеропорт Донецька, щоб “прибрати майбутній плацдарм наступу українських військ на Донецьк”. “Можна також нераціонально пояснити це військовою традицією Росії – тупо ломитися у закриті двері і не зважати на будь-які втрати”, – сказав командир “Азову”.

www.24.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру