У Москві Україну підтримали мітингом

Дата: 22.11.2014
Автор:

У центрі Москви на Тріумфальній площі відбувся мітинг за свободу слова.

Як повідомляє Укрінформ, активісти, які виступали на мітингу, закликали людей об’єднатися на захист свободи слова та інших свобод у Росії.

Також слова свободи на підтримку України, про те, що Кремль за допомогою державних ЗМІ проводить масову пропаганду, інформаційну війну проти України, приховуючи справжню картину того, що відбувається в сусідній країні, зокрема на Донбасі.

На мітингу люди стояли з плакатами: “У часи загальної брехні казати правду – екстремізм”, “Путін дав дозвіл: інакомислення в шарашку!”, “Чим більше гонінь на неугодні ЗМІ і сайти, тим більше простору для брехні!”.

Як заявив громадський активіст Марк Гальперін, у Росії триває тиск на ЗМІ, закрито декілька інтернет-каналів – Грані.ру, Каспаров.ру і цілу низку інших.

“До цього під владу перейшло все телебачення, практично все радіо. Ми виступаємо за останні наші залишки, за те, щоб відстояти будь-які ЗМІ”, – зазначив активіст.

Як відомо, напередодні у Москві затримали п’ятьох людей після неузгодженої акції у зв’язку з річницею початку Євромайдану, яку активісти влаштували на Софійській набережній біля Великого кам’яного моста.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру