“Правий сектор” і ВО “Тризуб” відповіли Кремлю насмішкою на заборону діяльності на території РФ

Дата: 17.11.2014
Автор:

“Правий сектор” і ВО “Тризуб” ім. Бандери насмішкувато висловили “глибоку стурбованість”, що відтепер не зможуть вести легальну діяльність на території РФ “. Про це йдеться в повідомленні на офіційній сторінці Правого сектора в соціальній мережі Фейсбук, передає УНН.
“” Правий сектор “і ВО” Тризуб “ім. С. Бандери глибоко стурбовані тим, що відтепер ми не зможемо вести легальну діяльність на території РФ. Тепер нам залишається лише відбити московську агресію, здійснити націоналістичну революцію і ввести в Москву наші миротворчі підрозділи, які ретельно простежать за наступним судовим засіданням.
Гадаємо, суд, який тоді відбудеться, знову дозволить нам займатися законною діяльністю на території колишньої Російської Федерації “, – йдеться в повідомленні.
Як уже повідомлялося, Верховний суд Росії визнав “Українську національну асамблею – Українську народну самооборону” (УНА-УНСО), “Правий сектор”, Українську повстанську армію (УПА) і ВО “Тризуб Степана Бандери” екстремістськими організаціями та заборонив їх діяльність на території Російської Федерації.
Рішення було прийнято за позовом Генпрокуратури РФ.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру