Військовий журналіст попереджає: сепаратисти розляпали, що в неділю готують наступ

Дата: 13.11.2014
Автор:

Командири бойовиків з підрозділу сепаратистів “Кальміус” стверджують, що на неділю, 16 листопада планується наступ на сили АТО.

Про це розповів військовий журналіст Андрій Цаплієнко на своїй сторінці у Facebook.

“Сьогодні вночі на блок посту під Волновахою знімали затримання трьох підозрілих. У телефонах чуваков виявилися номери командира “Кальміуса” і ватажка одного з підрозділів “Оплоту”, – розповів він.

“Наш хлопці подзвонили, прикинулися сепарами із блокпоста в Оленівці. Мов, затримали “схожих на укропських диверсантів”. Попросили підтвердити благонадійність. Командири рашистів радісно підтвердили статус терористів – “Це ж наші надійні люди, пропускайте!!!” – розповів він.

“Далі, обоє командира поцікавилися як справи на блок посту й закінчили розмову приблизно однієї й тією ж фразою: “Потерпіть, мужики, до неділі, у неділю наступ”, ”Ви ж знаєте наказ, у неділю наступаємо”, – навів їхні слова Цаплієнко.

“От така суспільно важлива або вже не важлива інформація. Я репортер. Моя справа розповісти те, що бачив і чув. Гарантувати наступ в неділю не можу. За гарантіями звертайтеся на адресу: Москва. Кремль”, – додав він.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру