У Запоріжжі – Кубок країни з Українського рукопашу «Спас» пам’яті Нестора Махна

Дата: 08.11.2014
Автор:

9 листопада 2014 року у м. Запоріжжя відбудеться Кубок України з Українського рукопашу «Спас» пам’яті Нестора Івановича Махна, серед юнаків 11-18 років та дорослих.

Махно Нестор Іванович народився у 1888 році у селі Гуляй – Поле Запорізької області. Махно, перебуваючи під впливом анархізму, виступив проти будь-якої форми влади, забезпечення життя трудівників на основі безпартійності та безладдя. Нестор Іванович в умовах протиборства двох сильних противників в Україні намагався стати “Третьою силою” поряд з Директорією та більшовиками.

Метою змагань є : розвиток та популяризація Українського рукопашу “Спас”, як національного  виду спорту, розвиток шкіл та стилів національних бойових мистецтв, виконання вимог «Єдиної державної спортивної класифікації України», виявлення найкращих спортсменів з Українського рукопашу «Спас», патріотичне виховання підростаючого покоління.

В змаганнях прийматимуть участь збірні команди областей з Українського рукопашу «Спас», представники інших федерацій з контактних видів одноборств.

Переможці та призери змагань нагороджуються грамотами, медалями, кубками, сувенірами. Окремо нагороджуються учасники змагань в номінаціях: «За найкоротший бій», «За кращу техніку», «За волю до перемоги».

Змагання проводяться у Спортивному Комплексі

Запорізького національного університету

(за адресою: вул. Лєпіка, 33).

Урочисте відкриття змагань 9 листопада 2014 року об 11.00.

 

www.spas.zp.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру