“Чорний Ворон” і “Маруся” допоможуть воювати “Азову”: письменник Василь Шкляр подарував бійцям свої книги

Дата: 03.11.2014
Автор:

Знаменитий в Україні та за її межами письменник Василь Шкляр побував у так само знаменитому підрозділі українського війська – полку “Азов”.

Ось як про це пише прес-служба підрозділу на своїй офіційній сторінці у “Фейсбуці”: “До бійців полку “Азов” завітав письменник Василь Шкляр. У дружній, майже домашній, атмосфері, пан Василь поспілкувався із “азовцями”.

Автор національних бестселерів «Чорний ворон» (“Залишенець”) і «Маруся» зробив екскурс в українську історію, провів паралелі між історичними подіями Національно-визвольної боротьби 1917-21 років та сучасною боротьбою України за Свободу та Соборність. Особливо цікаво було послухати роздуми автора на тему феномену добровольства в українській історії.
Всім бажаючим бійцям полку автор подарував примірники свого найновішого роману «Маруся», а також добре знаного «Чорного ворона» із авторськими автографами, за що “азовці” йому щиро вдячні”.

А ось як про це згадує на своїй сторінці у “Фейсбуці” сам письменник: “Підписую хлопцям роман “Маруся”, і майже кожен із них називає замість свого імені позивний, тобто псевдо. Колоритні такі – Маестро, Єгер, Гризло (холодноярське), Гун, Ганс… А один хлопчина назвався: Негідник. Подивився я на нього – леле, який же він гарний і мужній, цей найпорядніший у світі Негідник”…

Роман В.Шкляра “Чорний ворон” (“Залишенець”) у вільному доступі:http://1576.ua/books/2870


Читати уривки із роману В.Шкляра “Маруся”:http://www.bookclub.ua/ukr/read/shklyar/Marusya/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру