СБУ арештувала генерала ФСБ Росії, який організував “бунт Нацгвардії”

Дата: 24.10.2014
Автор:

Під час затримання українськими спецслужбами російський генерал-феесбешник у білих "тапочках" мав зовсім не доблесний вигляд і скористатися гранатою, яку мав у кишені, не встиг...

СБУ під Києвом затримала російського диверсанта, який представився генералом ФСБ на прізвище Гречишкін, помічником депутата Держдуми Росії.

Про це на прес-конференції заявив глава СБУ Валентин Наливайченко, повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

“Цей громадянин РФ представлявся генералом ФСБ, його прізвище Гречишкін, у нього є посвідчення заступника головного редактора “Російських новин”, помічника депутата Держдуми”, – сказав він.

За його словами, затриманий підозрюється у організаціях протестів нацгвардійців під Адміністрацією президента.

“Він не просто затриманий, ми говоримо про те, що саме цей ляльковод, проживаючи останній місяць в Київській області, організовував і координував такі правопорушення: провокації з інспірування так званих протестних акцій Нацгвардії біля Адміністрації президента”, – додав він

За словами глави СБУ, в даний час цей громадянин РФ дає свідчення українським правоохоронцям.

Крім того, за даними СБУ, саме ця людина організовувала вивезення тіл загиблих громадян РФ з території Донецької та Луганської областей, а також безпосередньо контактувала з терористами.

Як відомо, солдати-нацгвардійці строкової служби з Київської області 13 жовтня провели акцію біля Адміністрації президента з вимогою демобілізації.

Прокуратура Центрального регіону проводить розслідування за фактом бездіяльності командирів окремих військових частин Нацгвардії з цього приводу.

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос повідомив, що за наявною в правоохоронних органах інформацією, військовослужбовців Нацгвардії закликали протестувати в соціальних мережах з території Росії.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру