УНСО набирає добровольців

Дата: 07.10.2014
Автор:

З 5 жовтня 2014 р. працює мобільний мобілізаційний пункт ВГО «УНСО» біля центрального входу до м. Хрещатик у Києві. Про це на своїй сторінці у “Фейсбуці” повідомляє один з лідерів УНСО Ігор Мазур (“Тополя”).

Цитуємо текст оголошення про набір добровольців до загонів УНСО, якою в Росії обивателів звикли лякати ще з часів першої війни за Абхазію та двох чеченських воєн:

“З метою посилення охорони територій, що звільнені, а також для постійної ротації стрільців добровольчих батальйонів, створений курінь (батальйон) УНСО. До нього увійшли стрільці й командири УНСО, які мають бойовий досвід в гарячих точках світу. З перших днів неоголошеної війни, що триває нині на території України, вони знову захищають державу в лавах добровольчих батальйонів, зокрема в «Дніпро-1», «Дніпро-2», «Азов», «Київ-1» тощо. Водночас, майже півроку, ведеться робота по створенню та забезпеченню окремого батальйону УНСО, в допомогу до тих, що вже функціонують.

Батальйон УНСО має власну тренувальну базу, досвідчених інструкторів, матеріальне забезпечення. Всі без виключення стрільці куреня проходять кілька тижнів навчання та бойового вишколу. Сформовані загони відправляться на схід країни для виконання бойових задач, погоджених з керівництвом ЗСУ та АТО.

Для вступу необхідно зателефонувати за номером (063) 893-85-67 або (066) 173-05-14. За цими ж номерами можна отримати відповіді на всі запитання”.
Додаткова інформація:
http://una-unso.in.ua/
https://vk.com/kyrin.unso
https://www.facebook.com/kyrin.unso
https://vk.com/unso_ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру