Знаменитий телеведучий і патріот Андрій Охрімович потребує термінової допомоги

Дата: 24.09.2014
Автор:

Свого часу “Козацький край” першим написав про те, що трапилося з телеведучим “5-го каналу” Андрієм Охрімовичем – приступ інсульту під час робочої поїздки до Львова. Відтоді минуло чотири місяці, Андрій пройшов курс лікування, проте потребує реабілітації – ми досі не можемо чути його знаменитий голос і коронну фразу, яку він щоразу говорив на завершення чергової передачі програми “Машина часу”: “Тримайте порох сухим!”

Ігор Мазур (“Тополя”), столичний лідер УНА-УНСО, написав про це на своїй сторінці у “Фейсбуці” так:

“Андрій Охрімович – культовий журналіст “5-го каналу” чотири місяці назад пережив інсульт- тромб обірвався і перекрив сонну артерію. Був тиждень присмерті, але лікарі врятували. Андрій – мужня людина і на сьогоднішній день він сам ходить ( топірцем ся підпирає), хоча права нога, як і права рука десь на 50% дієздатні. Говорити Андрій ще не може – хоча дуже хоче і коли дивиться старі випуски своєї “Машини часу” чи “Історичної правди”, у нього сльози на очах.

Був у нього сьогодні - настрій в Охріма пригнічений – динаміка на поправку в останній місяць призупинилась ! Обслідування, яке він пройшов показало , що потрібна операція. В Ізраїлі така коштуватиме 50 тисяч доларів. Не знаю чи в Україні є можливість її провести. Може власник 5-го каналу врятує свого провідного журналіста ?!
P.S. 16 жовтня сину Андрія буде один рочок !!! В свої 57 він знову став батьком. Зараз дружина Уляна доглядає і за сином і за чоловіком… Президенте Порошенко, врятуйте рядового Охрімовича !”

Андрій Охрімович - за кулеметом у Холодному Яру, під час підготовки до зйомки чергової передачі "Машини часу"

Довідка: Андрій Охрімович – уродженець Волині. Від перших днів незалежності України 12 років поспіль працював над авторськими програмами на Радіо Свобода. Ще п’ять років був ведучим Національної телекомпанії України, автором історико-документального циклу «Далі буде». Після приходу до влади Януковича, коли один із нових чиновників телебачення з усмішечкою заявив Охрімовичу: «Етаво «Далі буде» дальше нє будєт!», пан Андрій залишив телеканал і з ідеєю нової авторської програми «Машина часу» знайшов підтримку на 5-у каналі. Його програми відроджують історичне минуле України, утверджують самодостатність нації і підтримують віру у завтрашній день. Недаремно «Машина часу» була однією з найрейтинговіших програм 5-го каналу.

Петро ДОБРО

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру