Висміявши “нафталінового” московського Кобзона, співачка Анастасія Приходько заявила, що й далі підтримуватиме українську армію

Дата: 23.09.2014
Автор:

Переможниця шоу «Фабрика зірок-7» киянка Анастасія Приходько була бажаним гостем на російських телеканалах. У 2009 році співачка представляла Росію на конкурсі «Євробачення». Проте нещодавно все змінилося, коли Анастасія підтримала українську революцію і виступила із засудженням агресивної політики Росії. Телеканал НТВ присвятив їй головний сюжет в передачі «Ще 17 друзів хунти SaveFrom.net», оголосивши, що Приходько «регулярно плаче на концертах перед карателями».

До кампанії цькування співачки долучився Йосип Кобзон. Він образливо відгукнувся про Приходько, яку нібито бачив за кулісами юрмальського фестивалю «Нова хвиля».

Анастасія відзначає, що на «Новій хвилі» взагалі ніколи не була, і відповіла Кобзону так: «Я нещодавно виступила з ініціативою знести всі пам’ятники радянської епохи в містах Донбасу. Пропоную почати з вашого в Донецьку. Вам, як уособленню людиноненависницької епохи, не місце в Україні в будь-якому вигляді. До речі про творчість. Чула, що Вам запропонували написати гімн неіснуючої «Новоросії». Логічно. Враховуючи кількість нових хітів, це ваш єдиний шанс злетіти на гребені дешевого скандалу. Йосип Давидович, Наш День Перемоги просякне порохом, а Вам, як і вашій «країні», від запаху нафталіну вже не позбутися».

Кобзон відгукнувся: «Вона всього лише прислуга у панів, які пообіцяли їй гонорар. Їй платять гроші, щоб вона обливала брудом Росію».

Анастасія відповіла: «У відповідь на мою аргументовану заяву отримала банальні образи в кращих російських традиціях. Мене це не дивує. Швидше смішить. Творча безпорадність Йосипа Давидовича органічно переплелася з його людською безпорадністю. Хоча, чому я дивуюся? Все закономірно. З моменту смерті Леніна пройшло 90 років. Саме стільки триває любов Росії до забальзамовано-нафталінових псевдоідолів».

З серпня Анастасія Приходько бере участь у великому концертному проекті «Підтримаємо своїх». Його учасники, зірки української естради, виступають на сході країни – перед військовослужбовцями, які беруть участь в АТО, біженцями і жителями звільнених від сепаратистів областей. Після концерту в Білій Церкві співачка ще раз наголосила, що вважає неприйнятним давати концерти в Росії. «Я – не раб і щаслива бути українкою», – сказала вона.

20 вересня на концерті в День козака Анастасія Приходько представила нову пісню «Герої не вмирають».

 www.radiosvoboda.org

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру