СБУ затримала терориста з “розстрільної групи НКВД комендатури ДНР”

Дата: 11.09.2014
Автор:

Служба безпеки України затримала ще одного учасника “розстрільної групи”, який власноруч “стратив” трьох жителів Дружківки на Донеччині. Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ.

Повідомляється, що співробітники СБУ затримали ще одного бандита з Дружківської “розстрільної групи НКВД комендатури ДНР”, місцевого жителя. Встановлено, що зловмисник особисто стратив трьох громадян. За повідомленням СБУ, перед убивством він вивозив своїх жертв у лісосмугу на околицю міста, де катував, а потім убивав.

“Контррозвідка Служби безпеки України ліквідувала так звану” розстрільну групу “, яка, згуртувавшись в Дружківці Донецької області як “каральний орган” терористичної організації “ДНР “, викрадала, мучила, здійснювала фізичні тортури і розстрілювала місцевих жителів”, – йдеться в повідомленні.

Раніше СБУ затримала одного з учасників цієї банди – 24-річного жителя Дружківки, який теж власноруч розстрілював людей. Серед жертв – місцеві проукраїнські підприємці, на майно яких спокусилися злочинці.

www.rbc.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру