Відомий черкаський журналіст День журналістської солідарності зустрів… у мундирі солдата ЗСУ

Дата: 08.09.2014
Автор:

Оригінально відзначив Міжнародний день солідарності журналістів відомий у рідних Черкасах та за їхніми межами журналіст, громадський діяч та екс-депутат міськради Володимир Мамалига. Зі словами «З Богом!» він виставив на своїй сторінці у соцмережі фото, на якому стоїть у військовому мундирі на фоні зенітної установки.

48-річний батько п’ятьох дітей не зміг всидіти вдома у тяжкий для країни час і вирушив до армії служити тоді, коли міг би знову займатися журналістикою на рідному телеканалі «Антена», який саме відновлює свою діяльність.

З 2003 року Володимир Мамалига працював тележурналістом на міських телеканалах, був регіональним представником та журналістом СТБ,ТРК «Україна» в Черкаській області. Після створення ТРК «Антена-Плюс» у 2006 році став директором цієї телекомпанії.

Громадську діяльність розпочав значно раніше, у 1980-тих рр. З 1988 р. — активіст та один із засновників товариства «Екологія», відповідальний секретар ЧОО «Народний рух України». В 1991 р. — засновник, голова Черкаського обласного комітету «Української національної асамблеї», заступник голови партії, з якої вийшов наприкінці 1998 р. У складі УНСО в 1992 р. брав участь у врегулюванні збройного конфлікту у Придністров’ї, нагороджений медаллю «Захисник Придністров’я».

Як представник громадських правозахисних формувань та помічник-консультант народного депутата України в 1993—1998 рр. неодноразово перебував у «гарячих» точках на Північному Кавказі та в Закавказзі з миротворчою та гуманітарною місією. 2003—2006 рр. — експерт Центру стратегічних ініціатив, м. Київ. 2007—2011 рр. — голова Спілки власників житла м. Черкаси. У 1990—1994 рр. обирався депутатом Черкаської міської ради XXI скликання — першої міської ради Черкас, обраної за демократичними принципами. На виборах, які відбулися 31 жовтня 2010 року, Володимира Мамалигу було обрано депутатом Черкаської міської ради 6 скликання. Був головою депутатської фракції “Екологія та соціальний захист”,секретарем постійної комісії з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності, етики, регламенту, інформації, законності та правопорядку Черкаської міської ради.

У армію пішов звичайним солдатом, вважаючи це за честь…

Петро ДОБРО

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру