У курортному Бердянську піймали пораненого ватажка бандитів “ДНР” з Єнакієвого

Дата: 07.09.2014
Автор:

Контррозвідка Служби безпеки України затримала в Бердянську Запорізької області  громадянина Г. – ватажка єнакіївського осередку бойовиків терористичної організації “ДНР”.

Як повідомляє прес-центр СБУ, за свідченнями місцевих мешканців, у березні цього року під виглядом так званої громадської організації “Оплот” він створив у м. Єнакієве Донецької області злочинне угрупування, члени якого вербували містян до бандформувань та примушували вступати до партії “Народное движение, русское движение города Енакиево”.

У місті “громадський активіст” був відомий своїм кримінальним минулим і сьогоденням – відбував покарання за навмисне вбивство, тримав у страху місцевих жителів – ґвалтував та продавав у рабство бойовикам жінок. Встановлено, що з початком антитерористичної операції правопорушник брав участь у бойових діях на боці терористів поблизу міст Шахтарськ та Єнакієве – був поранений та під виглядом біженця втік до Бердянська. Переховуючись на території Запорізької області, продовжував працювати на терористів з “ДНР” – збирав та передавав бойовикам відомості про дислокацію, озброєння, чисельність українських військ, а також точні координати для нанесення російськими військами артилерійських ударів по позиціях сил АТО.
http://expres.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру