Італія поставить Україні 90 потужних бронемашин, а Хорватія – 14 вертольотів

Дата: 07.09.2014
Автор:

 Про поставки сучасних потужних бронемашин Україні заявив прем’єр-міністр Італії Маттео Ренці на саміті НАТО в Уельсі, передає «La Stampa».

Ренці пообіцяв фінансову підтримку Україні від Італії і угоду на продаж 90 італійських бронемашин Iveco. Раніше такі бронемашини охоче покупаа Росія, проте тепер поставки їй повністю припинено у рамках міжнародних санкцій проти країни-агресора, яка своїми імперськими замашками і підлістю відносно сусідніх держав уже стомила весь світ.

Уряд Японії, в свою чергу, вирішив виділити додатковий грант у сумі $ 300 тисяч для поліпшення ситуації на сході України.

Глава італійського уряду засудив Росію за вторгнення в Україну. Він закликав усіх членів НАТО рішуче підтримати Київ і ввести нові жорсткі санкції проти Кремля, вдаривши по військовій промисловості Росії і фінансовій сфері.

Крім того, за словами Ренци, Захід повинен припинити продавати Москві продукцію подвійного призначення, яку росіяни можуть використовувати у військовій сфері, пише liga.net.

Прем’єр-міністр Італії закликав НАТО допомогти Києву знайти політичне рішення конфлікту в Донбасі. Однак при цьому альянс не повинен ставати ще однією стороною конфлікту.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Хорватія має намір надати Україні 14 вертольотів Мі-8 для сил АТО.

www.vgolos.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру