Минулої ночі у зоні АТО більше 120 ворогів України назавжди перестали дихать…

Дата: 04.09.2014
Автор:

За ніч із 3 на 4 вересня підрозділи сил антитерористичної операції знищили понад 120 бойовиків, повідомляє прес-центр АТО.

“За минулу ніч підрозділи сил АТО вели активні бойові дії, в результаті яких було знищено понад 120 бойовиків”, – йдеться у повідомленні відомства на Facebook.

“Разом з тим значно збільшилась кількість обстрілів наших позицій з території Російської Федерації. Зокрема росіяни з застосуванням систем “Смерч” обстріляли позиції наших військ неподалік населених пунктів Весела Гора, Валуйське, Дмітровка”, – підтверджує прес-центр.

Тричі з застосуванням систем “Смерч” було обстріляно позиції Українських піхотинців неподалік населеного пункту Перемога.

Крім цього, з установок “Град” та мінометів було обстріляно позиції та блокпости сил АТО поблизу населених пунктів Плотина, Красноталівка, Нікітіно, Золоте, Дебальцеве, Фащівка, Степовий.

“Незважаючи на шалений тиск бойовиків, яким допомагають підрозділи регулярних військ збройних сил Російської Федерації, наші військовослужбовці героїчно захищають територію України. і роблять все для найшвидшого визволення її від загарбників”, – наголошує прес-центр АТО.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру