Батальйон “Донбас” знищив понад 50 бойовиків в Іловайську

Дата: 24.08.2014
Автор:

 В Іловайську бійці батальйону “Донбас” спільно із Збройними силами України знищили чотири вогневі точки терористів та понад 50 бойовиків.

Про це батальйон “Донбас” повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Не припиняється бій за Іловайськ! За результатами вранішнього бою “Донбасом” і мотострілкова дивізія ЗСУ вщент розбила південне угрупування терористів. Батальйоном “Донбас” спільно з силами ЗСУ знищили чотири вогньові точки терористів і понад 50 бойовиків”, – йдеться в повідомленні.

За інформацією, тепер відкрили південний прохід до міста.

“Бойовий дух надзвичайно високий. Дякуємо за вашу підтримку. Працюємо далі”, – зазначає батальйон “Донбас”.

Нагадаємо, 22 серпня Семенченко розповів про бойову ситуацію в Іловайську та окреслив плани свого батальйону на найближче майбутнє. Він наголосив, що його бійці обов’язково утримають місто Іловайськ, а за потреби він і сам поїде в зону АТО, якщо не надійде обіцяне підкріплення.

Сили АТО почали зачистку Іловайська минулого тижня. 10 серпня батальйон “Азов” почав важкий наступ на Донецьк у напрямку Іловайська проти набагто чисельніших сил противника.

20 серпня бійці батальйону територіальної оборони “Кривбас” за три дні під Іловайськом знищили понад 40 чеченських бойовиків.

Батальйон “Донбас” під Іловайськом захопив п’ятьох російських десантників. Станом на 20 серпня бійці “Донбасу” контролюють 2/3 Іловайська.

Під час зачистки міста сили АТО зіштовхуються із сильним опором бойовиків. Терористам допомагають батальйони “Оплот” і “Восток”, а також кадрові російські військові.

Як повідомляв iPress.ua,Семенченко зазначив, що в Іловайськ почало надходити підкіплення від регулярних частин української армії у вигляді важкої техніки.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру