Висотку у Москві прикрасив українець, який готовий здатися у обмін на льотчицю Савченко

Дата: 23.08.2014
Автор:

Зірку на сталінської висотці в Москві розфарбував в кольори українського прапора українець, який готовий здатися в обмін на льотчицю Надію Савченко.

Про це Григорій на прізвисько Mustang Wanted написав на своєму Facebook, виклавши підтверджуючі фотографії.

За словами Григорія, у нього є “фото- і відеодокази”.”Я, Григорій (він же Mustang Wanted), громадянин України… Я і є та сама людина, яка в пориві щирих патріотичних почуттів видерлась на дах висотки на Котельничеській набережній, і перефарбувала її зірку в кольори нашого рідного українського прапора”, – написав він.

Він розповів, що розфарбовував зірку всю ніч, а “громадяни Росії, проти яких зараз порушили кримінальну справу і яким світить 7 років, мною не були помічені в цей час на даху будівлі”.

“Визнаю себе винним в “хуліганстві” і готовий постати перед цим самим судом в обмін на звільнення прекрасної сміливою української дівчини – Надії Савченко. Вона точно ні в чому невинна, а я-то хоч зірку пофарбував”, – заявив Григорій.

Mustang Wanted назвав свій вчинок “арт-перформансом” і присвятив його “Дню Незалежності України, а також всім хлопцям, які захищають зараз мою Батьківщину!”.

Як відомо, вранці 20 серпня невідомі вивісили на шпилі сталінської висотки в Москві український жовто-синій прапор і розфарбували синьою фарбою верхівку золотистої зірки на її шпилі.

По гарячих слідах поліція Москви затримала чотирьох підозрюваних: двох хлопців і двох дівчат, яким загрожує до 7 років в’язниці.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру