Російські десантники несуть втрати на Луганщині. Один з поранених чужинців проситься “домой, в Ростов, к мамє”…

Дата: 22.08.2014
Автор:

З кожним днем українські війська - все ближче до кордону з нахабним сусідом...

В Луганській обласній лікарні, яку зараз контролюють українські силовики, виявлені поранені російські солдати строкової служби. Про це повідомляє “Україна Кримінальна” з посиланням на журналіста Всеволод Філімоненка.

За його словами, солдатам, «які прибули воювати до нас на стороні терористів, за обіцяну матеріальну винагороду» по 18-20 років.

«Як стверджують солдати, рішення їхати в Луганськ вони прийняли під впливом російського телебачення, будучи впевненими, що Україна вже немає, а армія« Новороссії »непереможна і щодня захоплює нові населені пункти», – пише Філімоненко.

Ілюзії солдат розвіялися після невдалої спроби прорватися з Луганська у бік Лутугине, де їх «угруповання зазнало значних втрат і майже без бою віддало бійцям “Айдара” новенький російський БТР».

«Ми не знали, що тут таке відбувається. Поверніть мене, будь ласка, в Ростов до мами », – цитує журналіст прохання до луганського лікаря одного з тяжкопоранених російських« строковиків ».

Журналістка “Громадського ТБ” повідомляє в Твіттері про 8 десантників із Пскова, які у важкому стані знаходяться в обласній лікарні Луганська. За її інформацією, вони нетранспортабельні, ще 30 осіб вже відправили в лікарню Ростова. Що вони тут робили – не знають…

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру