Сьогодні – 23 роки від часу створення УНСО

Дата: 19.08.2014
Автор:
1991 року на Спаса в Україні створено найпотужнішу на той час бойову націоналістичну організацію – Українська Національна Самооборона (УНСО). 
З нагоди чергової річниці від часу створення один із лідерів УНСО Ігор Мазур (псевдо – “Тополя”) на своїй сторінці у “Фейсбуці” звернувся із закликом записуватися до батальйону УНСО:
“Вітаю всіх товаришів по зброї з 23 -ю річницею УНСО. Організація створена патріотами в день, коли в 1991 році в Москві ГКЧП хотіло повернути сталінські часи. В свято Спаса ми тоді вирішили спасати Україну. Після цього були участь в військових конфліктах, становлення і захист УПЦ КП і УГКЦ , допомога опозиції в Чечні і Білорусі , репресії після ” України без кучми ” і участь в Помаранчевій і Революції Гідності. А зараз наші є в “Айдарі” , “Азові” , “Дніпрі”, ” Добровольчому Українському Корпусі” Д.Яроша, “Золотих Воротах”, “Київській Русі” і інших батальйонах і військових частинах. Є вбиті і поранені. Ми зформували дві роти батальйону УНСО, які зараз на полігонах і виїзд на східний фронт в кінці місяця. Зброю вже видали – хлопці її пристрілюють. Йде набір в третю роту. Ті хто з нами пишіть,телефонуйте. Зі святом Спаса, Українці !”

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру