На Форумі видавців у Львові Василь Шкляр представить свою книгу про отаманшу Марусю

Дата: 09.08.2014
Автор:

Після шаленого успіху «Залишенця», продажі якого становили понад 150 тисяч примірників, шанувальники творчості Василя Шкляра декілька років чекали на анонсовану ним історію про ще одну легенду повстанського руху України – отаманшу Марусю. Вже у вересні очікування десятків тисяч українських читачів скінчиться – Василь Шкляр представить свій роман «Маруся» на Форумі видавців у Львові, повідомляє «Клуб Сімейного Дозвілля».

Над новим романом «Маруся», який вийде друком у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля», Василь Шкляр працював майже шість років. У ньому висвітлено бурхливі події 1919-го – року трагедії українського повстанського руху. Перед нами постає неординарна, героїчна та майже містична постать: отаманша Маруся, блакитноока красуня із сонячним волоссям. Вона мала б прожити інше життя, але не такі то були часи. Майбутнє країни завмерло на вагах долі, тому після загибелі братів, отаманів української повстанської армії, 16-річна гімназистка Саша Соколовська бере до рук зброю і стає на чолі тисячного війська. Відтепер вона - отаман Маруся. Жінка-легенда, саме ім’я якої буде сповнювати жахом ворогів…

Історія, яка так потрібна тисячам українців у ці чи не найскладніші та найдраматичніші часи нашої історії, про героїчну дочку вільної України Сашу Соколовську – Марусю, обов’язково додасть наснаги та віри у найкраще нашим громадянам. Сам Василь Шкляр про свою головну героїню з безмежною любов’ю зазначив: «Ось же вона летить на коні попереду свого загону, отаман Маруся, а над її шапкою розвівається шлик із написом «Смерть ворогам України!». І це вам не Орлеанська Діва, котра воювала іконкою. Моя непорочна Маруся доводила свою правду кулею.»

Офіційний початок продажу нового роману Василя Шкляра «Маруся» розпочнеться на Форумі видавців 11 вересня, а 12 та 13 вересня письменник буде особисто презентувати книгу у Львові.

www.vsiknygy.net.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру