Сибір попереджає Путіна: “Марш за федералізацію” у Новосибірську перейменують, але скасовувати не збираються!

Дата: 07.08.2014
Автор:

Організатори “Маршу за федералізацію Сибіру” змінили назву й тематику маршу.

Про це говориться в повідомленні на сторінці заходу в соціальній мережі “Вконтакте”, передає ВВС.

“Організаторами було відкликано повідомлення, що потрапило під немилість і неузгодженість, після чого було прийнято рішення змінити тематику маршу. У мерію подано нове повідомлення на “Марш за непорушність конституційного ладу, зокрема за дотримання державою принципу федералізму, закріпленого в ст.1 і 5 Конституції Російської Федерації”, – написали організатори.

Раніше мерія Новосибірська відмовилася погодити акцію з попередньою назвою.

Згідно зі сканом документа, викладеного на сторінці заходу, чиновники мотивували відмову “забезпеченням непорушності конституційного ладу, територіальної цілісності й суверенітету Російської Федерації”.

Організатори акції також подали заяву в прокуратуру на необґрунтовані, на їхню думку, дії мерії й мають намір направити звернення на ім’я мера Новосибірська, повідомляється на сторінці “Вконтакте”.

Як відомо, раніше опозиційний російський політик Борис Нємцов зазначив: Кремль судорожно бореться з сепаратизмом в Росії.

За його словами, влада РФ намагається заблокувати Марш за федералізації Сибіру, який запланований на 17 серпня в Новосибірську.

“Генеральна прокуратура вже заблокувала сторінки в ФБ і ВКонтакте про цей захід, а також багато інших ресурсів. Організаторів назвали зрадниками батьківщини, пропагандони отримали підряди на боротьбу з прихильниками Маршу”, – зазначив Нємцов.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру