Маленька таємниця сепаратистів: у підпільному складі бандитів знайдено ящик коньяку і 5 ящиків дешевого замінника медпрепарату “Віагра”

Дата: 03.08.2014
Автор:

Бійці батальйону спеціального призначення Національної гвардії України “Донбас” захопили склад так званого батальйону “Призрак”, який знаходився у приміщенні Лисичанського скляного заводу.

“На складі знаходилися дві одиниці бронемашин, зенітно-ракетна зброя, “Тури”, міномети, стрілецька зброя, велика кількість автівок, цистерни з бензином та солярою, велика кількість комплектів форми з шевронами батальйону “Призрак”", – повідомляє прес-служба батальйону “Донбас” на своїй сторінці у Facebook.

Крім того, на складі знаходилося близько восьмиста ящиків гуманітарної допомоги, зокрема сухпайки та консерви російського виробництва.

“Ці продукти бійці видадуть місцевим мешканцям, які через окупацію міста були відірвані від постачання і потребують гуманітарної допомоги. Тож їх забезпеченням зараз опікується батальйон “Донбас”", – йдеться в повідомленні.

Також на складі виявили колекцію коньяку та 5 ящиків препарату “Еректил”, який є дешевим аналогом віагри.

“У кабінетах, в яких розташовувалися бойовики знайдені російські паспорти і електронну базу бійців батальйону з особистими даними та фото”, – зазначили в прес-службі “Донбасу”.
Нагадаємо: командир бандитського підрозділу “Призрак” напередодні був знищений бійцями АТО. Недобитки з “Призрака” розбіглися – підрозділ припинив своє існування.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру