Над Лисичанськом знову майорить синьо-жовтий український прапор

Дата: 25.07.2014
Автор:

Українські Збройні сили підняли прапор над міської радою Лисичанська Луганської області та розпочали звільнення міста від незаконних збройних формувань.

Про це президенту Петру Порошенку доповів генерал-лейтенант начальник Генерального штабу Віктор Муженко.

Глава держави висловив впевненість, що Збройні Сили з честю виконають поставлену задачу і звільнять місто Лисичанськ від терористів, встановивши там спокій та мир.

У прес-центрі АТО уточнили, що прапор над містом підняли в четвер, 24 липня, о 22 годині 20 хвилин.

“Операція з визволення цього міста тривала дві доби і була вкрай важкою. Терористи чинили шалений опір. Частина з них впала в паніку та покинула місто напередодні головного штурму, приєднавшись до інших бандитів”, – зазначили у прес-центрі

“Завдяки чітко спланованій операції штабом АТО, військовослужбовцями Збройних Сил України було нанесено потужні удари з кількох напрямів по місцях скупчень живої сили противника, блокпостах, опорних пунктах та інших укріплених районах бандформувань, що в підсумку дозволило визволити Лисичанськ від загарбників”, – повідомили в силах АТО.

У п’ятницю операцію в Лисичанську продовжать. Підрозділи Міністерства внутрішніх справ та Національної гвардії України проведуть зачистку залишків розбитого ворога та дрібних банд, які можливо досі перебувають в місті, додали в прес-центрі.

Як відомо, в середу в ході бою за Лисичанськ загинув командир військової частини 3011 Центрального оперативно-територіального об’єднання Нацгвардії Олександр Радієвський. Лише 15 липня президент нагородив Радієвського орденом “За мужність”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру