У посольства Росії в Києві зберігаються всі шанси “переїхати” на вулицю Бандери

Дата: 04.07.2014
Автор:

У комісії Київради з культури відправили проект щодо перейменування однієї з центральних вулиць Києва на честь Степана Бандери на доопрацювання, передає кореспондент УНН.

На засіданні постійної комісії Київради з питань культури та туризму депутати покищо не підтримали ініціативу щодо перейменування Повітрофлотського проспекту, де розташоване посольство Росії, на проспект Степана Бандери та відправили на доопрацювання.

Відповідний проект на засідання виніс голова культурної комісії Ігор Луценко. Він зазначив, що це не піарпроект, а серйозна пропозиція, яка важлива для половини киян.

“На сьогоднішній день, на мій погляд, Київ відстає від інших міст, того ж Дніпропетровська чи Харкова, в питанні цієї війни ідентичності, яку ми зараз маємо. Росія хоче нас знищити, у першу чергу, як українську ідентичність. І, я вважаю, що створювати подібні дискусії треба”, – повідомив І.Луценко.

Однак, інші члени комісії з культури  запропонували відправити його на допрацювання. Зокрема, до консультативно-дорадчого органу Київради з перейменування об’єктів в Києві на честь видатних осіб та історичних подій, яке також планують створити в Київраді. Крім того, це питання планують відправити на обговорення з громадськістю.

Депутати вирішили повернутись до розгляду цього питання після його розгляду в консультативно-дорадчому органі з перейменування. Однак, коли саме створять цей орган депутатами невідомо, бо вони тількино ініціювали його створення.

Джерело: УНН

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру