Завершується підготовка “зеленого коридору” для мирного населення у зоні АТО: план евакуації буде оприлюднено 7 липня

Дата: 04.07.2014
Автор:

Нині триває підготовка до організації коридору для виведення мирного населення із зони проведення антитерористичної операції на сході України, план дій буде оприлюднено 7 липня.

Про це повідомив віце-прем’єр-міністр регіонального розвитку, будівництва й житлово-комунального господарства України Володимир Гройсман, пише Інтерфакс-Україна.

«За дорученням Прем’єр-міністра я зібрав штаб, вислухав усіх і зрозумів стан справ. Розроблено дуже чіткий та зрозумілий план дій, який буде представлено в понеділок, але до цього часу вже діятимуть певні об’єкти інфраструктури, які потрібні для мирного коридору й допомоги в переміщенні осіб. Усі отримали доручення, є 16 пунктів чітких завдань, які вже почали виконувати», – передає слова В. Гройсмана прес-служба очолюваного ним відомства за результатами засідання міжвідомчого координаційного штабу.

В. Гройсман повідомив, що до виконання плану дій залучено широкі кола волонтерів через координаторів, які входять до штабу, а також міжнародні структури й некомерційні громадські організації України.

«Уже сьогодні виконується низка завдань, які допоможуть відкрити коридор, зробити все необхідне, щоби посприяти нашим людям. Зокрема, у формуванні інформаційних ресурсів, аби громадяни змогли отримати інформацію про те, де є місця для проживання, садок і школа. Це все вже підготовлено, я вважаю, що в понеділок ми це презентуємо», – сказав віце-прем’єр.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру