Останній день перемир’я: Путін випрошує його продовження, частина бандитів тікає з Донбасу, а частина – продовжує огризатися

Дата: 30.06.2014
Автор:

Українська армія готова добивати ворога на Сході...

Сьогодні, 30 червня, о 22-00 закінчується перемир’я, милістю Президента України Петра Порошенка продовжене на три доби.

Проте Путін знову проситься продовжити його, причому на якомога довше. Цинічне прохання, зважаючи на те, що його найманці продовжують напади на українських військових, вбивства і мародерства на українській землі.

Бандити прекрасно знають, що як тільки відновиться АТО, пощади тим, хто не здався добровільно, вже не буде. Міністерство оборони Україні все частіше фіксує факти втечі груп бойовиків із зони проведення терористичної операції.

«Мають місце факти, що групи бойовиків з Автономної Республіки Крим та Кавказу залишають зону АТО. Причиною цього може бути завершення «контракту» або побоювання бойовиків, що Російська Федерація припинить їх підтримувати», – зазначили у Міністерстві оборони України.

Крім того, в Міноборони повідомили, що протягом останньої доби бойовики 12 разів порушували режим припинення вогню на сході України.

“Не дивлячись на оголошення українською стороною режиму припинення вогню, ватажків терористичних банд продовжують проводити обстріл блокпостів і збройні напади на колони підрозділів силових структур України в Донецькій і Луганській областях», – констатують у відомстві.

За даними Міноборони, бойовики кілька разів обстрілювали один із блокпостів поблизу міста Слов’янськ, напали на колону тилового забезпечення в районі населеного пункту Нижня Вільхівка в Луганській області.

Крім того, вчора у другій половині дня терористи здійснювали обстріл опорного пункту АТО сил в районі населеного пункту Тарани Донецької області. В районі Привілля Луганської області бойовики влаштували засідку і заклали фугас на маршруті руху колони українських військових, які перевозили гуманітарний вантаж. Також протягом ночі бойовики кілька разів здійснювали мінометні обстріли блокпосту поблизу Слов’янська, в районі аеродрому в Краматорську а також смт Бірюкове Луганської області.

www.espreso.tv

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру