Twitter спростував російську брехню про блокування аккаунтів “Правого сектору”

Дата: 24.06.2014
Автор:

Компанія Twitter спростувала вчорашні повідомлення російських медіа про те, що Роскомнагляд домовився з ними про блокування аккаунтів, що поширюють заборонену в РФ інформацію. 

Про це повідомляє Російська служба BBC.

Вчора Интерфакс повідомив, що Роскомнагляд домовився із Twitter про «видалення найближчими днями нових аккаунтів визнаної в Росії екстремістською української організації “Правий сектор”», пише BBC.

Про це вчора також повідомило російське агентство ИТАР-ТАСС. У новині зазначалося, що керівник Роскомнагляду Олександр Жаров про все домовився із віце-президентом Twitter Коліном Кроуелом. За словами керівника регулятора російського інтернету, найближчим часом Twitter видалить аккаунти, що поширюють «повідомлення екстремістського змісту», незалежно від країни реєстрації.

Після цього у сервісі мікроблогів спростували цю заяву російської влади. Представник Twitter повідомив порталу BuzzFeed, що вона є неточною, «оскільки ми не домовлялися видаляти аккаунти».

Раніше заступник голови Роскомнагляду Максим Ксьонзов заявляв, що в Росії можуть заблокувати соцмережі Facebook та Twitter, якщо іноземні компанії не виконуватимуть вимог російської влади. Потім чиновник Після цього заступник голови Роскомнаглядуспростував свої слова про блокування Twitter і висловив упевненість, що російська сторона зможе домовитися із американською компанією щодо виконання останньою законодавства РФ.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру