У бою на Луганщині знищено й поранено три десятки бойовиків-сепаратистів

Дата: 17.06.2014
Автор:

На сході Луганської області сталося зіткнення бойовиків і сил АТО, у результаті до 30 бойовиків було знищено й поранено, а з наших військових один отримав поранення.

Про це повідомляє у вівторок вранці прес-секретар Антитерористичного центру Владислав Селезньов у Facebook.

“Джерела повідомляють, що напередодні підрозділ сил АТО виявив на сході Луганської області велику колону бойовиків. Кількість бойовиків значно перевищувала чисельність підрозділу сил АТО”, – пише він.

“Бойовики відкрили вогонь. Українські військовослужбовці зайняли кругову оборону. З метою підтримки українського підрозділу в район оперативно прибув бойовий резерв сил підтримки”, – повідомляє Селезньов.

За його даним, “завдяки злагодженій роботі українських підрозділів колона бойовиків понесла великі втрати, до 30 бойовиків було знищено й поранено”.

“Один український військовослужбовець отримав поранення. Було організовано й проведено медичну евакуацію, зараз військовослужбовець перебуває у шпиталі”, – повідомляє Селезньов. Ще 11 українських військовослужбовців отримали поранення внаслідок нападу сепаратистів на два блокпости на Донеччині.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру