Російські товари в Полтаві будуть маркувати “колорадськими жуками”?

Дата: 17.06.2014
Автор:

Губернатор Полтавщини пропонує ввести маркування російських товарів. Обговорюються різні варіанти маркування – “або ведмедиком, або берізкою, або жуком колорадським, або контуром штату Колорадо”.

Голова Полтавської ОДА Віктор Бугайчук пропонує маркувати російські товари певним знаком. Про це пише місцевий сайт “Новини Полтавщини”. Розпорядження голови ОДА № 159 “План заходів щодо координації інформаційної безпеки держави на території області у 2014-2016 роках”, в якому йшлося про маркування , недавно був знятий з сайту. Журналісти поцікавилися, чому.

“Це був попередній документ, він вимагає додаткових уточнень”, – відповів Віктор Бугайчук. “Що стосується маркування, то вважаю недоречним маркувати такі товари російським прапором. Потрібно продумати тут: або ведмедиком, або берізкою, або жуком колорадським, або контуром штату Колорадо “, – прокоментував губернатор. При цьому Бугайчук додав, що це рекомендації,” тиску не буде, це не торгова війна “. “Разом будемо вдячні за розуміння, адже потрібно підтримати вітчизняного виробника, тим більше, що на Полтавщині є всі аналоги товарів, які зараз виробляються в Росії”, – сказав він. Нагадаємо: ще від початку вторгнення Росії в український Крим українці масово бойкотують російські товари.

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру