Екс-прем’єр РФ переконаний: блеф Путіна на сході України провалений остаточно

Дата: 08.06.2014
Автор:

Ультиматум Заходу з вимогою від президента РФ Володимира Путіна до кінця червня забезпечити припинення збройного опору на сході України не залишає йому жодних шансів – він буде змушений визнати свій програш.

Таку думку висловив екс-прем’єр-міністр РФ Михайло Касьянов.

“Своєю української авантюрою Путін залучив всю країну в азартну геополітичну гру, зробивши російський народ заручником своїх амбіцій. Всім вже зрозуміло, що блеф не спрацював”, – зазначив він.

“Гра завершується, і головне завдання Путіна – мінімізувати політичні втрати і зберегти обличчя. Основний напрямок зусиль – не здавати своїх. Для цього збройних сепаратистів треба легітимізувати в якості сторони переговорів з офіційними властями Києва. Чи є ресурс для збереження обличчя в такій формі? На мій погляд, такого ресурсу немає “, – зазначив Касьянов.

“Чи є ймовірність того, що Путін продовжить піднімати ставки в цій азартній грі, продовжуючи надавати підтримку сепаратистам в різних формах? Вважаю, що ні …. Авантюра в південно-східній Україні завершується, кримська історія ще довго не буде закрита, а відносини з Україною і Заходом при нинішньому російському режимі відновити не вдасться “, – підсумував екс-прем’єр РФ.

 www.pravda.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру