Натхненна вдалими виборами Президента, українська авіація нанесла ракетно-бомбовий удар по навчальній базі терористів

Дата: 27.05.2014
Автор:

Сьогодні о 5.00 по головному навчальному табору  терористів “Ясени” було завдано ракетно-бомбовий удар винищувачами-бомбардувальниками. В ньому постійно проходило підготовку від 300 до 500 бойовиків. Журналіст вияснив чому українські силовики так довго чекали і не знищували його. Він вважає, що безпрецедентна явка українців на вибори легітимізувала владу і розв’язала руки.

Про це повідомляє Преса України з посиланням на повідомлення журналіста Юрія Бутусова.

“За даними військової розвідки і розвідки МВС це був головний навчальний табір, де протягом останніх двох тижнів постійно проходило підготовку від 300 до 500 бойовиків. Це була не початкова військова підготовка – цей табір працював для бойового злагодження військових підрозділів і малих груп терористів. Бойовики, які там займалися вже мали індивідуальну підготовку і досвід військової служби”, – повідомив журналіст.

“З російської сторони на цій ділянці кордону спостерігалася концентрація військ і здійснювалося постачання бойовиків. За даними розвідки, табір міг прикриватися переносними зенітними ракетними комплексами, а також російських військ ППО. Посилати туди армійські вертольоти Мі-24 було ризиковано. Розглядалися різні варіанти ліквідації табору, але наказ на поразку повинен був дати Турчинов, тому що головний ризик полягав у тому, що у випадку випадкового знищення бомбами і ракетами російської території, Путін міг використати це як привід для військового вторгнення”, – підкреслив Бутусов.

www.uapress.info

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру