Російські телевізійники знову жорстко “протупили” на тему “Яроша дєлают прєзідєнтом”

Дата: 26.05.2014
Автор:

Обивателів у Росії звикли жахати "візитками Яроша"...

Російське телебачення представило своїм глядачам лідера “Правого сектору” Дмитра Яроша як лідера президентської гонки.

Інформація російського “Першого каналу” про нібито перемогу Дмитра Яроша на президентських виборах в Україні була наслідком спланованої і підготовленої провокації проти України.

Про це з посиланням на джерела в Службі безпеки України повідомляє Укрінформ.

“СБУ і Держспецзв’язку у співпраці з українськими IT-спеціалістами виявили, локалізували і остаточно знешкодили ВПЗ (вірусне програмне забезпечення), вірусну атаку , яка повинна була спрацювати в поствиборчий період підрахунку голосів на сайті ЦВК” , – повідомили джерела .

Зокрема, відповідно до цієї провокації, переможцем виборів з показником 3 % і еквівалентом 19 млн виборців повинен був стати Дмитро Ярош”, – повідомило джерело в профільному підрозділі служби безпеки України .

За словами джерела, вірус був знешкоджений за 40 хвилин до виходу сюжету в ефір “Першого каналу”.

Але, очевидно, про це не встигли дізнатися в Москві , адже ніщо не завадило “Первому каналу” подати в ефір “фейкову” новину , яка за фактом навіть не відбулася.

Та обставина  що “Первый канал” вкотре поширив брехню, підтвердили і в ЦВК України.

Глава прес-служби ЦВК Костянтин Хівренко зазначив, що інформація, яка була розміщена на телеканалі “Первый канал”, є черговим елементом інформаційної війни, на додаток до “гарячої” війни проти України, яка триває в східних областях.

“Насправді попередні результати голосування надходять в штатному режимі. З практики проведення виборчих кампаній в мирних умовах такі результати надходять у ЦВК протягом від 3 до 5 днів , але і вони ще не є офіційними результатами.

Офіційні результати голосування встановлюються на основі оригінальних протоколів окружних виборчкомів з “мокрими ” печатками не пізніше 10 днів з дня голосування”, – сказав представник ЦВК.

Як повідомлялося, за попередніми результатами екзит-полів, лідер “Правого сектору” Дмитро Ярош не увійшов у першу десятку кандидатів у президенти і набрав не більше 1 відсотка голосів виборців.

 

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру