Залпи українських зеніток зупинили знахабнілі екіпажі двох російських вертольотів

Дата: 24.05.2014
Автор:

Сьогодні, 24 травня Міноборони зафіксувало спробу перетину двома вертольотами Мі-35 Збройних Сил Російської Федерації адміністративно-розмежувальної лінії між Херсонською областю та тимчасово окупованою територією АР Крим.
Про це йдеться у повідомленні Міноборони України.
Згідно з повідомленням, спроба перетину була зафіксована о 12:55.
“Військовослужбовці спостережного посту однієї з військових частин Сухопутних військ ЗСУ, які виконують завдання за призначенням в районі мису Кутара у Херсонській області, попереджувальним вогнем із зенітної установки примусили провокаторів взяти зворотній курс”, – зазначили в Міноборони.
Як відомо, раніше в МЗС України повідомили, що 24 травня близько 4:00 в районі пункту пропуску “Дібрівка” на Донеччині прикордонники зафіксували черговий несанкціонований перетин кордону з боку Росії: 5 вантажних та 2 легкових автівки з озброєними людьми.
“Є всі підстави стверджувати, що, як і попередні порушення кордону з боку Росії, ця провокація відбувалася за безпосереднього сприяння і потурання російських прикордонників”, – зазначено у повідомленні.
В МЗС підкреслили, що “організоване російською владою проникнення на територію України озброєних терористичних формувань є нічим іншим як черговим актом агресії проти нашої держави, цинічним нехтуванням Росією норм та принципів міжнародного права”.

www.pravda.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру