Гризня колорадів: командувач вигаданої “армії” арештував самопроголошеного “мера”

Дата: 23.05.2014
Автор:

Лідер бойовиків Ігор Гіркін (“Стрєлок”), віддав наказ затримати самопроголошеного мера Слов’янська – Вячеслава Пономарьова. Про це повідомили правоохоронці Донеччини, передає УНН.

“За оперативною інформацією Ігор Гіркін (Стрєлков “Стрілок”) особисто дав наказ затримати так званого народного мера Слов’янська Вячеслава Пономарьова і його затримали. Причиною затримання Пономарьова стали тісні зв’язки останнього із місцевим криміналітетом, що призвело до загострення внутрішніх конфліктів і боротьби в середовищі самих сепаратистів”, – зазначили донецькі правоохоронці.

Нагадаємо, що бойовики ДНР почали знищувати місцевих кримінальних “авторитетів” які відмовляються фінансувати сепаратистів. У РНБО заявили, що між групами бойовиків на Сході України спостерігається великі протиріччя та конфлікти, “сепаратисти” та криміналітет на хочуть коритися Стрілкову.

У так званій ДНР відбувся переділ влади. Колишні лідери самопроголошеної Донецької народної республіки фактично відсторонені Сергієм Здрилюком (Абвером), який називає себе “правою рукою” командувача бойовиками в Донбасі Ігоря Стрєлкова (Гіркіна).

Також нагадаємо, у ДНР почалися внутрішні конфлікти між прихильниками “міністра оборони” Ігоря Стрєлкова і так званими “горлівськими”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру