У Черкасах вирішують, приєднувати козацьку Кубань, чи ні

Дата: 17.05.2014
Автор:
 У Черкасах вирішили відповісти путінським “референдумам” у Криму і на Сході України власним референдумом – про приєднання Кубані до Черкащини. Те, що між цими регіонами чимала відстань, організаторів не засмучує – очевидно, натхнення викликає існування “Калінінградской області” – це пруська земля навколо Кьонігсберга, колись відібрана у Німеччини і “приєднана” до Росії, хоча між ними – землі балтійських держав.
До редакції “Козацького краю” надійшло звернення інформвідділу ГО “Громадський Блокпост” наступного змісту: “17 травня, з 10:00 до 19:00 години на прохання наших кубанських братів “Громадський Блокпост” спільно з “Правим Сектором” та ПП “За Україну!” організовує референдум по приєднанню Кубані до братньої козацької Черкаської області. Оскільки Кубань поки що окупована путінським режимом, Черкаси радо приймуть організацію референдуму у себе.

Разом ми організуємо на центральній вулиці міста блокпости, які слугуватимуть виборчими дільницями. Кожен матиме право голосу, право висловити свою думку.
Розуміючи момент політичної кризи, ми зробимо все від нас можливе, щоб результати референдуму були оголошені якнайшивдше”.

 Ясна річ – жодної юридичної сили подібний “референдум” не матиме – так само, як не мають його і “референдуми” в Криму і на Донбасі. Проте насмішки над ворогом і його ідеологічними потугами – це теж зброя у наш нелегкий час…
Артур БРИЛЬСЬКИЙ

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру