У Черкасах невідомі “партизани” перетворюють агітпродукцію проросійських політиків на патріотично-українську

Дата: 15.05.2014
Автор:

Креативно невідомі черкащани “переробляють” на свій манер біл-борди регіоналів і медведчуківців з “Украінского вибора”. Молодий, але вже досить відомий черкаський журналіст Валентин Чернявський звернув увагу на те, як розмальовуються борди кандидата в президенти Добкіна (партія регіонів) і набридливі борди “Вибір є!” з емблемкою партії Медведчука, виконаною в кольорах російського прапора. В останньому випадку замальовують цю емблемку і слово “Народовладдя”, яке очевидно натякає на страшенну необхідність “референдумів” на кшталт кримського і донбаського. Натомість, на чорному фоні білою фарбою (чи не з натяком на холодноярський прапор?) з’явився напис “Воля”. Тобто, після обробки напис на банері виглядає як “Вибір є – Воля!”

Добкіну дістається більше – його позаляпували коричневою фарбою. Причому акуратно “обробивши” портрет і емблему регіоналів, “месники” не чіпали український прапор і напис “Єдина країна”.

Фото бордів після “партизанських нальотів” Чернявський виклав у себе на “Фейсбуці”.

Не позаздриш рекламним агентствам, які розміщують подібну зовнішню рекламу. У цьому випадку “гроші пахнуть”. Як мінімум – фарбою.

Артур БРИЛЬСЬКИЙ, фото Валентина ЧЕРНЯВСЬКОГО

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру