В.о.президента України пропонує заборонити діяльність Компартії

Дата: 13.05.2014
Автор:

В. о. президента України Олександр Турчинов на засіданні Верховної Ради запропонував Мін’юсту звернутися до суду для заборони Комуністичної партії. За його словами, КПУ може бути причетна до сепаратистської діяльності.

“Дуже багато інформації та матеріалів про співучасть представників Компартії в організації терористичної та сепаратистської діяльності. Я б просив Мін’юст розглянути це питання і за наявності доказів подати до суду матеріали про заборону Компартії в Україні”, – сказав Турчинов.

Заява в. о. президента послідувала після того, як лідер КПУ Петро Симоненко в ході свого виступу в парламенті заявив, що в Маріуполі 9 травня Нацгвардія вбила двох міліціонерів після того, як ті нібито відмовилися розганяти мітинг мирних громадян, присвячений святкуванню Дня Перемоги.

Турчинов заявив, що це брехня і Симоненко дезінформує громадян. “У вас немає ні совісті, ні честі, сідайте на своє місце, брехун. Я позбавляю вас слова”, – сказав він.

В. о. президента також назвав шокуючим цинізм КПУ, звернувши увагу на те, що Симоненко повторює позицію російських ЗМІ, і заявив, що брехунам не місце в парламенті.

Нагадаємо: 6 травня фракцію комуністів вигнали із закритого засідання Верховної Ради.

www.tvi.ua

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру