Віце-прем’єр Росії каже, що його літака прогнали українські винищувачі. “Та кому він треба?!” – відповідає наш МЗС

Дата: 10.05.2014
Автор:

Російський віце-прем’єр Дмитро Рогозін таки потрапив до Москви із столиці невизнаного Придністров’я, Тирасполя, куди завітав на День Перемоги. Яким чином – не каже, хоча раніше у соцмережах скаржився, що літаку з російською урядовою делегацією заборонили вхід у повітряний простір України і Румунії.

Згодом з’явилася інформація, що, начебто, українські військові розвернули у небі російський літак. В результаті той повернувся до аеропорту Кишинева.

Згідно із даними сайту Flight-Radar, котрий дозволяє відстежувати переміщення літаків у реальному часі, повітряне судно із Рогозіним на борту таки вилетіло із Кишенева і перетнуло кордон України, однак буквально через кілька десятків кілометрів літак розвернувся і полетів назад, до столиці Молдови.

Джерела “Інтерфаксу” у Державіаслужбі повідомляють, що жодних заборон на проліт російського урядовця там не видавали. У Міноборони “5-му каналу” повідомили, що нині з’ясовують подробиці інциденту з літаком Рогозіна. 

“Історія з Рогозіним як анекдот про “невловимого Джо”. Чому “невловимий”? Тому, що нікому не потрібен. Залишається лише лестити собі і уявляти”, – насмішкувато пишеться на сторінці МЗС України у “Твіттері”.

www.pravda.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру