У випадку продовження спроб зірвати вибори в Україні, на Росію чекають нові санкції США та ЄС

Дата: 06.05.2014
Автор:

Сполучені Штати та Європейський Союз введуть додаткові санкції проти Росії, якщо Москва саботуватиме  президентські вибори в Україні 25 травня.

Таку заяву зробив Державний секретар США Джон Керрі на спільній прес-конференції у Вашингтоні з Верховним представником ЄС з зовнішньої та безпекової політики Кетрін Ештон, повідомляє УНІАН.

“Як сказав Президент Обама, якщо російські елементи будуть далі саботувати і не давати Україні можливості провести вільні і справедливі вибори через 19 днів – 25-го травня, тоді ми будемо готові ввести додаткові санкції – США та ЄС разом”, – сказав Керрі після семигодинних переговорів з Ештон.

“Що може бути більш розумно, аніж дозволити цій країні в облозі провести вибори, які дадуть легітимність новій владі, щоб усі люди могли проголосувати. Це те, чого прагнуть люди. Як на мене, то це не так вже й складно для Росії зрозуміти, що вона має бути зацікавленою у цьому процесі. І ми поважаємо той факт, що Росія має довгі історичні зв`язки з Україною”, – додав Держсекретар Сполучених Штатів.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру