Меджліс попереджає: скорити татар в українському Криму окупантам не вдасться!

Дата: 06.05.2014
Автор:

Російська влада намагається розколоти кримських татар, однак, Меджліс кримськотатарського народу продовжить працювати, навіть якщо його діяльність заборонить окупаційна влада Криму, а керівників заарештують.

Про це заявив лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, передає «Преса України».

“Самопроголошена влада Криму може закрити будівлю Меджлісу кримськотатарського народу, можуть заарештувати лідерів, але тоді будуть обрані інші… Але якщо закриють офіс Меджлісу, то місцеві меджліси будуть продовжувати свою діяльність у підпільному або напівпідпільному режимі”, – сказав Джемілєв на прес-конференції в Києві.

Попри те, що окупаційна влада заборонила Джемілєву в’їзд на територію Кримського півострова на п’ять років,  наступного тижня він планує пробитися в Крим для участі в традиційному жалобному мітингу до Дня депортації татар із півострова, хоч і не відкидає агресії з боку проросійської влади.

Нагадаємо, після акцій протесту кримських татар, які вимагали пустити на півострів їхнього національного лідера Мустафу Джемілєва, прокурор Криму Наталія Поклонська оголосила попередження голові Меджлісу Рефату Чубарову про “недопущення ведення екстремістської діяльності” та пригрозила ліквідацією представницького органу кримських татар.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру