На честь 200-річчя Шевченка запорізька “Просвіта” висадить 200 дубів

Дата: 05.05.2014
Автор:

У Запоріжжі успішно закінчився другий етап обласної акції «До 200-річчя Тараса Шевченка посадимо 200 дубів», організатором якої є Запорізьке обласне об’єднання Всеукраїнського Товариства “Просвіта” ім. Т.Г. Шевченка за підтримки департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької облдержадміністрації.

Культурно-екологічний захід покликаний возвеличити великого сина українського народу – Тараса Шевченка, зміцнити дух українського народу, соборності та Незалежності Української держави.

Головною метою акції стало долучення перш за все дітей до духовних джерел українського народу, виховання у підростаючого покоління духовної краси, загальної культури, творчого натхнення, колективної злагодженості, бажання дарувати радість собі та людям.

Не дивлячись на вкрай несприятливу соціально-політичну ситуацію в Україні, те, що Україна фактично знаходиться в стані війни з Російською федерацією (не всі мали змогу отримати саджанці), на другому етапі (квітень 2014року) до обласної акції приєдналося близько вісімдесяти навчальних закладів м. Запоріжжя і Запорізької області. Було висаджено більше ста дворічних саджанців дуба. В цілому, за результатами двох акцій (осінь 2013 –весна 2014) було висаджено більше тисячі дерев.

Попереду третій, завершальний етап.

Запорізьке обласне об’єднання ВУТ “Просвіта” ім. Т.Г. Шевченка дякує всім, хто долучився до акції на честь славного ювілею 200-ї річниці від Дня народження Великого сина України Тараса Григоровича Шевченка. І закликає й надалі до участі, допомоги та підтримки всіх зацікавлених у проведенні акції, яка продовжиться восени і закінчиться 25 листопада 2014 року.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру